Bedrijf op de kaart zetten?

Iedereen met een bedrijf weet hoe belangrijk het is om gezien te worden. Ondernemers zijn constant op zoek naar nieuwe manieren om bedrijven op de kaart te zetten. In een volle markt kan het soms moeilijk zijn om er bovenuit te steken, dit moet echter wel gebeuren om uw doelgroep te bereiken. Bij Custom Wave hebben we gemerkt dat bepaalde punten zeer belangrijk zijn als het gaat om de vindbaarheid van uw bedrijf. Hieronder staan de 3 belangrijkste!

Social Media

Heeft u al een Facebook of Instagram pagina? In deze tijd is het bijna niet voor te stellen dat een bedrijf niet adverteert via social media. Er zijn verschillende platforms waar u gebruik van kunt maken. Veel bedrijven kiezen bijvoorbeeld voor Instagram of Facebook aangezien deze over het algemeen het populairst zijn. Hiernaast zijn nog vele andere social media platformen waar bedrijven de gewenste doelgroep kunnen bereiken. Kies welke daarvan het beste werkt voor uw bedrijf en begin met deze nieuwe vorm van online marketing!

Bedrijfsvideo

Video’s zijn helemaal van deze tijd, het internet staat er vol mee. Vooral door YouTube en Facebook is er een enorme groei te zien in de populariteit van korte video’s die vaak niet langer dan 2 minuten duren. Tegenwoordig zijn er steeds meer bedrijven die adverteren met bijvoorbeeld een filmpje op Facebook of Instagram. Bijna iedereen maakt gebruik van social media en hier moeten bedrijven natuurlijk op in spelen! Door bijvoorbeeld het gericht adverteren op Facebook kunt u ervoor zorgen dat uw bedrijfsvideo aan de uitgekozen doelgroep wordt getoond. Zet uw bedrijf op de kaart met een pakkende video en u zult versteld staan van de resultaten.

Website

Een goed vindbare website is heel erg van belang aangezien het meeste publiek via het web zal komen. Door goed gebruik te maken van zoekmachine optimalisatie (SEO), zal uw website hoger in de Google ranking komen. Wanneer iemand zoekt naar termen die te maken hebben met uw pagina zal uw pagina als eerste worden getoond. Bij Custom Wave steken we veel tijd in het goed naar voren komen in de zoekmachines, dit zorgt uiteindelijk voor meer instroom en dus meer omzet!